Lokacija

Lokacija

Tošin bunar 73a, Beograd, Novi Beograd

Radno vreme

Radno vreme

Pon - Petak: 09 - 16h | Sub: 09 - 12h

Telefon

Telefon

011 26 706 74 | 066/208-390 | 066/208-391

PVC prozor profil slika

PVC Profil

Profili za PVC stolariju izradjeni su od Nemačkog šestokomornog profila INOUTIC ( TISSEN ) i Sigenia okovom. PVC kao materijal takodje poseduje svoje prednosti, kao na primer toliko pominjanu trajnost profila bez potrebe zaštite i održavanja, ali i sve druge kriterijume po pitanju standarda kao i samo drvo. Tip zatvaranja moguć je takodje u svim varijantama : obično, okretno nagibno, klizna vrata, kombi sistem,harmonika, klizna stena…

PVC prozor prednost slika

Prednost PVC stolarije

PVC prozori imaju široka krila i ramove što kod drvenih prozora nije slučaj pa se iz tog razloga PVC prozori obavezno ojačavaju čeličnim profilima. Čelična ojačanja prozorima daju potrebnu masu i stabilnost. Prozori izrađeni od tvrdih PVC profila mogu trajati dugi niz godina i to bez vidljivih promena, uz uslov da se kupi kvalitetan PVC prozor tj. da bude izrađen od kvalitetnog profila. Na osnovu brojnih istraživanja pokazalo se da PVC stolarija ima niz prednosti u odnosu na drvenu i ALU stolariju. Pre svega znatno štedi energiju, odlična je zvučna izolacija i nije potrebno održavanje. Tržište pokazuje da proizvodnja i prodaja PVC stolarije stalno raste.

PVC prozor

Proizvodnja PVC stolarije

Sama proizvodnja PVC stolarije je vrlo jednostavna što za posledicu ima veliki broj priučenih proizvođača i nekvalitetne stolarije, a što je za krajnjeg kupca u principu bačen novac. Firme i kompanije sa tradicijom i velikim iskustvom u izradi PVC stolarije mogu da budu skuplje, ali njihov proizvod traje više generacija. Kompanije koje prodaju jeftinu stolariju ne opstaju dugo na tržištu pa samim tim i garancije koje daju nemaju smisla jer potrošač za par godina u slučaju reklamacije nema kome da se obrati.