Lokacija

Lokacija

Tošin bunar 73a, Beograd, Novi Beograd

Radno vreme

Radno vreme

Pon - Petak: 09 - 16h | Sub: 09 - 12h

Telefon

Telefon

011 26 706 74 | 066/208-390 | 066/208-391

pvc prozor u izgradnjipvc stolarija u izgradnji

Stolarija Rodić

Stolarija Rodić se bavi proizvodnjom i prodajom građevinske stolarije. Naš proizvodni program baziran je na izradi stolarije od različitih vrsta materijala, te se u našoj ponudi nalazi stolarija od kombinacije materijala kao što je drvo aluminijum stolarija, ali i klasičnih materijala, odnosno drvene i PVC stolarije.

Na teritoriji Republike Srbije uspešno poslujemo preko 20 godina i iza sebe imamo na hiljade zadovoljnih klijenata, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, o čemu svedoče naši projekti. Projekte izvodimo u svemu u skladu sa prethodno definisanim dogovorima i rokovima, tako da je kompletan proizvodni program baziran na sistemu porudžbine, dok rokovi izrade zavise od više faktora od kojih su osnovni kompleksnost projekta i opterećenost proizvodnje u datom trenutku.

Bez obzira na obimnost projekta ili vrstu klijenta, projektima pristupamo na isti način, uz pružanje mogućnosti za stručne konsultacije u svakoj fazi projekta - od ideje do realizacije.

Pored osnovne delatnosti, više od 10 godina smo i ovlašćeni distributer i prodavac proizvoda danske kompanije VELUX, koja je prepoznata kao svetski poznat i renomirani proizvođač krovnih prozora i dodatne opreme za krovne prozore, što dodatno potvrđuje ozbiljnost našeg poslovanja i pristupa klijentima.

Smatramo da je osnovna vrednost naše kompanije posvećenost, kako u smislu razumevanja potreba naših klijenata, tako i u smislu realizacije svega zamišljenog sa njihove strane, što vas pozivamo da se i lično uverite!