Lokacija

Lokacija

Tošin bunar 73a, Beograd, Novi Beograd

Radno vreme

Radno vreme

Pon - Petak: 09 - 16h | Sub: 09 - 12h

Telefon

Telefon

011 26 706 74 | 066/208-390 | 066/208-391

Medijapan farbani

Medijapan farbani predstavljaju veoma bitan element enterijera, jer pored njihove osnovne funkcije ( toplotne i zvučne izolacije) koja se podrazumeva, u današnje vreme velika pažnja posvećuje se i njihovom dizajnu. Upravo zbog toga Stolarija Rodić se bavi proizvodnjom i prodajom sobnih vrata po Vašoj želji i meri. I kada to kažemo mislimo ozbiljno, jer uz pomoć savremene tehnologije naših stojeva i veštih ruku naših majstora, svaki Vaš crtež može postati stvarnost za samo nekoliko dana! Vaš dizajn može biti usmeren na mnoštvo detalja, od najsitnijih poput kanelura, linija i duboreza, preko debljine štoka i širine krila ili dubine falca, pa do sve popularnijih štelujućih ( plivajućih) pervajz lajsni, za koje volimo da kažemo da čak i najkrivlji zid ispravljaju.

Pored kvaliteta i dizajna koji se trudimo da pruže naša medijapan ofarbana vrata, trudimo se da naša usluga bude dostupna i za svaki džep. Upravo zbog toga naš asortiman nije opredeljen jednom materijalu izrade. Drvena vrata možda većini predstavljaju jednostavan pojam, ali ne i nama! Drvo, kao najplemenitiji materijal za izradu stolarije predstavlja samo osnovu, na Vama je da izaberete u kom procentu će ono biti zastupljeno u finalnom proizvodu, što omogućavaju njegove modifikacije i njemu slični materijali: medijapan, furnir ( hrast, jasen,bukva,venge, mahagonij, trešnja…), zaštitne vodootporne i vatrootporne folije,Craft Master obloge, razni tipovi farbe, impregnanati, poliuretanski i drugi namazi koji ovom materijalu potpomažu da održi i iskaže svoju plemenitost.

Dostupnost naših sobnih vrata nije ograničena samo na Beograd, gde su naši proizvodnja i predstavništvo, naprotiv, mogućnost isporuke i montaže predvidjena je kako za teritoriju cele Srbije, tako i za inostranstvo.

Funkcionalnost i sigurnost našim vratima obezbedjuju najkvalitetniji italijanski i nemački AGB,Roto i Sigenia okovi, koji će od najprostije brave ili šarke do najsloženijih kliznih i preklopnih sistema, podpomoći da se Vaša želja pretvori u stvarnost.

Zato u koliko želite klizna vrata, staklena vrata,kupatilska vrata, ulazna drvena vrata ili bilo koji sličan model kontaktirajte nas,da predmet montiran u vašoj kući ili stanu oplemenimo i napravimo ukras vašeg doma.