Lokacija

Lokacija

Tošin bunar 73a, Beograd, Novi Beograd

Radno vreme

Radno vreme

Pon - Petak: 09 - 16h | Sub: 09 - 12h

Telefon

Telefon

011 26 706 74 | 066/208-390 | 066/208-391

Lepota dizajna

Lepota dizajna i sigurnost koju Vam ulivaju ulazna vrata, kada prelazite kućni prag, bilo da ulazite u svoj dom ili iz njega izlazite, je nešto što Vam svakako ulepša dan . Upravo se zbog toga Stolarija Rodić potrudila da odgovori na sve te zadatke i omogući vam da ulaz u svoj dom uredite na način kako ste zamislili. Ulazna vrata od punog drveta radimo od drveta koje vi odaberete. Najčešće varijante su čamovina ( jela i smreka ), hrastovina, borovina… Dizajn vrata takodje je vaš izbor, tip ispune , kanelure, linije ili šare može biti bilo kog oblika pravilnog ili nepravilnog ( polukrug, kvadrat, trougao, elipsa, ili neki natpis…), kao i površina pokrivena staklom, uz poštovanje odredjenih standarda proizvodnje koje svakako možete saznati uz konsultovanje nasog osoblja u izložbenom salonu.

D Srušili smo i stereotipe kojima se modeli drvenih vrata povezuju iskljucivo sa kućama, što zbog sistema zaštite, što zbog zvučne izolacije, zbog čega se kupci sve češće opredeljuju za metalne varijante ulaznih vrata. Mnogi zaboravljaju činjenicu da je drvo samo po sebi najbolji zvučni izolator zbog svoje gustine. Potpomognut savremenim sistemima dihtovanja, povećanjem sigurnosti mehanizmima predvidjenim za ovaj tip ulaznih vrata i činjenicom da zatvoreni prostor, kakva je na primer zgrada, nema spoljnih uticaja poput kiše i sunca koji mogu nepovoljno uticati na sama vrata i time potrebu za njihovim održavanjem svesti na minimum, možemo zaključiti da se ulaganje u ovaj tip ulaznih vrata višestruko isplati, jer prirodnost i lepotu doma može da dočara u potpunosti samo jedan materijal – drvo.

Širok asortiman, kvaka, cilindara, kao i više tipova brava, zadužen je za Vašu bezbednost. Zbog toga u ponudi imamo i više tipova sigurnosnih višestepenih kasa brava.

Vrata mogu biti izradjena kako u standardnom profilu (gredica štok + krilo sa ispunama) tako i u prozorskom profilu, koji podržava veći izbor načina otvaranja samih vrata ( harmonika, klizna, klizna stena…) kao i varijantu termo stakla.

Drvena Stolarija

Drveni prozori - čamovo drvo

Drveni prozori - čamovo drvo

Asortiman naših prozora je širok iz prostog razloga, jer delimično podržavamo argumente pristalica koje zastupaju svaki od ova četiri tipa stolarije, a pošto želimo da zadovoljimo svačiji ukus potrudili smo se da od prozora koje želite napravimo proizvod vrhunskog kvaliteta u svojoj klasi.

Ulazna vrata

Ulazna vrata

Asortiman naših prozora je širok iz prostog razloga, jer delimično podržavamo argumente pristalica koje zastupaju svaki od ova četiri tipa stolarije, a pošto želimo da zadovoljimo svačiji ukus potrudili smo se da od prozora koje želite napravimo proizvod vrhunskog kvaliteta u svojoj klasi.Profil od kog se izradjuju Drveni prozori - čamovo drvo je od troslojno lameliranog drveta isključivo od prvoklasne gradje ( bez čvora ) namenjene za drvenu stolariju.

Drveni kapak

Drveni kapak

Drveni kapci su značajan element za zaštitu od svih vremenskih prilika kako od kiše vetra,hladnoće tako i od toplote i svetlosti. Nihova uloga je i zaštita prozora od štetnog uticaja vremenskih faktora kao što je UV zračenje, čuvanje energije unutar doma,dodatna zaštita od provala a daju autentičan izgled građevine. Montiraju se sa vanjske strane prozora . Kapci se izrađuju se od drveta sa fiksnim drvenim ispunama.