Lokacija

Lokacija

Tošin bunar 73a, Beograd, Novi Beograd

Radno vreme

Radno vreme

Pon - Petak: 09 - 16h | Sub: 09 - 12h

Telefon

Telefon

011 26 706 74 | 066/208-390 | 066/208-391

O Velux krovnim prozorima

Ovlašćeni distributer Velux krovnih prozora u Beogradu?

Ovlašćeni distributer Velux krovnih prozora u Beogradu?

Da, mi smo ovlašćeni distributer VELUX krovnih prozora još od 2009. godine zbog čega vam pre svega nudimo višedecenijko iskustvo u ovoj oblasti koje je značajno za rešenje tehničkih problema u vašem potkrovlju.

Popust na Velux krovne prozore?

Da, na Velux krovne prozore i svu prateću opremu nudimo i značajne popuste u toku cele godine, čak se usuđujemo da kažemo da smo najjeftiniji prodavci Velux krovnih prozora u celoj zemlji!

Koja je garancija na Velux krovni prozor?

Uz Velux krovni prozor sa kompletnim rešenjem (hidro i termo izolacijom) od nas dobijate i 10 godina garancije, ali se zbog kvaliteta Velux krovnog prozora dešava da vek trajanja samog krovnog prozora prevaziđe i vek trajanja krova stambenog objekta u koji se ugrađuje

Koje su vrste Velux krovnih prozora?

Velux krovni prozor postoji u više vrsta (modela), odnosno kao beli Velux krovni prozor - drveni prozor odliven belim poliuretanom (modeli GLU i GPU), ili kao drveni Velux krovni prozor, koji se lakira sa više slojeva bezbojnog laka (modeli GZL i GPL).

U ponudi, takođe imamo i Velux krovni balkon u modelu GPL Cabrio, koji je ime dobio po načinu otvaranja.

Da li postoji i dodatna oprema za Velux krovne prozore?

Kod nas možete pronaći i dodatnu opremu za Velux krovne prozore u vidu Velux unutrašnje roletne, Velux spoljne roletne, Velux komarnika, Velux MHL tende, teleskopskih palica, električih i solarnih sistema za upravljanje i sl.

Ugradnja krovnih prozora i ovlašćeni majstori za ugradnju krovnih prozora?

Monažu Velux krovnih prozora i Velux dodatne opreme, kod nas vrše isključivo licencirani majstori, kako bi garancija za proizvode važila u celosti. Izlazak na lice mesta naših majstora radi kosultacija, uzimanja mera i savetovanja su besplatni!

Kaljeno stako za Velux krovni prozor?

Da, Velux krovni prozori imaju troslojno staklo ili četvoroslojno kaljeno staklo, koje pored velike izdržljivosti na udarce ima i izuzetno nizak koeficijent toplotne provodljivosti od 1.3, odnosno koje smanjuje buku i do 37 db.